jump to navigation

Crita Jaman Cilik (Versi Romantis) December 9, 2010

Posted by M.R in CRITA.
Tags: , , ,
21 comments

Crita jaman cilik kiye tunggale sing kiye. Wingi bar kandhahan karo kang Jamin nang kene. Sing dirembug babagan bocah wadon nang ndesaku kana. Dadi kemutan, aku jaman SD kuwe di wadani karo anake Pak Lurah jaman semana, jenenge singkatane CW.

Wektu semana jaman kelas 1 nganti kelas 4, angger diwadani aku ya mesthi kesuh. Lha kepriwe, esih cilik ya urung demen karo bocah wadon. Seliyane kuwe aku pancen ora dhemen karo bocahe. Gemiyen critane aku naksire karo kanca sekelas liyane sing jeneng S.

Heheheh…jaman kelas 5, kelas 6, SMP nganti SMA angger weruh si S rasane seneng. Malah jaman SMP karo SMA sering bali mlaku bareng sekang watubelah tekan pinggir umahku, rasane seneeeeeng pisan lah. Tapi pancen ora ana niatku kanggo temenanan. Aku ora kepengin ulih tanggane dewek, nek bisa seora-orane beda desa.

Pas jaman kuliah ndeleng liya-liyane pada duwe kanca wadon, aku dewek urung utawa istilahe jomblo, mandan kepikiran, jane si CW ya ayu jane hehehhe…tapi tetap mung seneng nyawang thok. Nek si S kayane wis pengantenan pas wektu kuwe.

Siki angger ketemu si CW (umahe pedek umahe ibuku) jebule ya biasa bae, esih ayu bojoku dewek. Nek si S urung tau ketemu kawit tahun 1997 pas acara tujuh-belasan nang umahe Pak Tumpuk, kaya ngapa yah siki heheheheh :mrgreen:

Widarapayung July 29, 2010

Posted by M.R in KLANGENAN.
Tags: , , ,
8 comments

Jamanku cilik, angger tes bada wong-wong mesthi padha plesir. Plesire ya meng endi-endi sing kirane sedina bisa balik ngumah. Tapi sing paling sering ya maringg segara. Segara sing paling umum ditekani ya kuwe Widarapayung.

Widarapayung kuwe jeneng pantai (pantai basa Banyumase sih apa ya) nang Kecamatan Binangun Cilacap.
(more…)

Wong Nggunung June 7, 2010

Posted by M.R in CRITA.
Tags: , ,
19 comments

Kayane wis tau tek critakna nang artikel sing disit dewek sing judule Crita Jaman Cilik. Eh tulisan kuwe digawe asal-usule anu nang milis banyumasan (banyumas@yahoogroups.com), terus tek gawe nang blog multiply, terus dipindah maring WordPress kiye. Lho malah dadi crita artikel, anu arep crita Wong Nggunung koh.

Gambar nang nduwur kiya difoto sekang tower sing ana nang Kedunguter Banyumas. Towere pedék karo POM bensin. Dalan sing keton kae Jalan Pengadilan Lama Banyumas. Sawah sisih tengen kae sing nang Danaraj, kidul SMP Negeri 2 Banyumas. Desaku nang nggunung, angger nang foto kae kira-kira pas nggon tengah-tengah gambar.

(more…)

Wong Ingin!Anda Marah? February 22, 2010

Posted by M.R in TEMBUNG.
Tags: , , ,
19 comments

Agi ngodhe, kancaku ana sing takon, “Preian rika bali?

Tek jawab, “Ya balilah”

Kancaku ngomong maning, “Bali bali bae deneng rika?”

Tek jawab spontan, “Wong Ingin! And Marah”

Kancaku liyane sing wong Gombong terus ngguyu ngakak, aku dewek ya terus ngguyu geget banget.

Kemutan jaman gemiyen, kayane jamanku esih SD, taun 87-90 an mbokan. Tembung-tembung kiye sering banget krungu. Mbuh sing mulai sapa deneng ana kaya kuwe. Kayane kabeh wong Banyumasan ngerti

Angger kahanane agi guyon ya dadi geget banget, ana wong lagi ngomong dawa tur temenanan, di jawabe mung kaya kuwe thok. Tapi angger atine ora bombong, wong ngomong kaya kuwe bisa marahi padu.

Tapi kaya ne taun-taun 90-an meng ngeneh wis ora tau krungu sing kaya kuwe. Pokoke ari kemutan dadi ngguyu dewek

Sundhamandha February 5, 2010

Posted by M.R in DOLANAN.
Tags: , , , , , , , , ,
4 comments

Bocah cilik jamanku dolanane ora kaya siki sing apa-apa kudu tuku. Nek gemiyen ya apa anane bae lah. Salah sijine dijenengi sundhamanda. Gawena gari nang lemah sing digarisi kothak-kothak. Sundhamanda kuwe nang ndesaku ana werna loro. Jenenge ana sing diarani “potong baju” sing pancen kaya klambi wujude

Potong baju (more…)

the Tanya Pangan

Serving homemade informations

macantua.com

all about ride, drive and life........

Ki Anom Sudarmaji

Dalang Wayang Kulit Jawa Timuran

JIPMANIA

All About 4x4

Notes from an Indonesian Policy Wonk

Notes and Analysis on Indonesian Current Affairs and Policies

Pramukamaos's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Doel Prepal's Blog

Never stop exploration

Kawiçastra

koleksi buku mahabharata, ramayana dan pewayangan

icalproject's

cepat jalur kanan, santai jalur kiri

Timbangan Salter Dunia Timbangan

DUNIA TIMBANGAN,081280780615,081291999252,men Jual Timbangan Salter,Harga Timbangan Salter 5 Kg,10 Kg,25 Kg,50 Kg,100 Kg,Timbangan Salter,Timbangan Gantung Salter,Timbangan Salter 5 Kg,10 Kg,25 Kg,50 Kg,100 Kg,Harga Timbangan Duduk,Harga Timbangan Nagata,Harga Timbangan Analitik,Harga Timbangan Digital,Harga Timbangan Manual,Harga Timbangan Duduk Digital,Harga Timbangan Mekanik,Harga Timbangan Buah Digital,Harga Timbangan Duduk Digital,Harga Timbangan Gantung Digital,Harga Timbangan Gantung,Harga Timbangan Sapi,Harga Timbangan Laundry,Harga Timbangan,Timbangan Duduk,Timbangan Digital,Timbangan Mekanik, Timbangan Duduk Digital,Timbangan Laundry,Timbangan Sapi,Timbangan Nagata,Timbangan Cahaya Adil,Timbangan Allegra,Timbangan Quattro,Timbangan Adam,Timbangan Analitik,Timbangan Chq,Timbangan Matrix,Timbangan Salter,Timbangan Pocket,Timbangan Manual,Timbangan Gantung Manual,Timbangan Gantung Manual

FATHAN MOTOR

Spesialis kaca film mobil dan gedung

Jasa Cetak Buku Yasin Murah

Menerima : Percetakan Buku Yasin Bludru, Yasin Hard Cover, Yasin Majmu Syarif, Yasin Soft Cover, Yasin Spiral, Yasin Hard Cover Spiral, Yasin Hard Cover Batik, Dengan model - model yang terlengkap.

Cahaya Islam

Berbagi Ilmu

Hompimpa Creative Adv

TVC | Videotron | Billboard | Digital Print | Papan Nama | Neon Box | Branding Pin | Mug | Corporate ID | Kartu Nama | Periklanan | Web Design | Logo

Pusat Refill Toner

Refill Toner Di Tempat

Impossible

Selamat Datang , dan Terimakasih Telah Berkunjung

teknologi390

memberi informasi terhangat

bengkel panggilan jogja

kami siap membantu anda dalam mengatasi problem pada mobil anda.. contact kami.

SPREADING THE PEARLS

DEDICATION FOR ALL

iimvixby.com

Passion seorang Perawat yang hobi otomotif

Rofotaku

Otaku Area

NANDA PRINTING RAWAMANGUN - JAKARTA

Percetakan, Foto Copy, Penjilidan, Pengetikan, Design Grafhis, Print, Copy DVD / CD, Burning / Transfer DVD/CD dan Komputer

JaTiara

Sepenggal Kisah Perjalanan Sang Blogger Binjai

Dildaar80's Weblog

Blog berita selektif dan artikel menarik

Panginyongan

Brigade Ngapak Banyumasan

Nunoo's Journal

An ignorant rider

Berbagi Ilmu dan Pengalaman

Motivation Your Mind

jonegoro13

A great WordPress.com site

karismauyy.com

in my mind

Sedot WC Jakarta

Sedot Wc, Wc Mampet, 24 Jam Sejakarta, Hub Anan, Tlp : 085214695657 - 087804031717 - 08561537163

nakulasahadewa

Hangudi Becik Sejatine Becik

BMSPEED7.COM

Blog Otomotif Motor, Berita, Tips & Modifikasi

KOMUNITAS PUTERA KRAKATAU

Gerakan Ekowisata dan Pemberdayaan Masyarakat LAMPUNG SELATAN

It's More Than The Numbers

And What Will Comes Next?

BANDITZ GUARD

custom crash bar engine guard

khsblog :-D

Tulis, Telas dan Tulus...

Everything is Knowledge

dari dan untuk Kalimantan Timur

TRESNA BUDAYA

Tiyang Jawa kedah Tresna Budaya :)

%d bloggers like this: