jump to navigation

Ciwel Karo Cenil April 21, 2010

Posted by Maskur in PANGANAN.
Tags: , , , , , , ,
19 comments

Ciwel karo Cenil kuwe klebu jajanan pasar. Angger sing loro kiye kayane nang endi-endi ana. Ciwel sing angger dipangan empuk-empuk esih mambu lobak/budin, mangane karo srundeng sing rasane gurih. Jan klop pisan koh. Lha nek cenil sing biasane abang utawa ijo dipangan kenyil-kenyil, mangane karo ampas ditambahi gula pasir, madan kena dienggo olahraga cangkem.

Bedane apa sih Ciwel karo Cenil, nek di dol-e tah biasane bakule siji. (more…)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,644 other followers

%d bloggers like this: