jump to navigation

Ngkuwung December 14, 2012

Posted by I-M in CRITA.
Tags: ,
trackback

PelangiSedhekala pas senggal Magrib biasane langite warnane apik. Abang, kuning, biru, klawu, tapi apik maning nek ana ngkuwung. Ngkuwung kuwe basa Indonesiane pelangi. Ari jere mbahe gemiyen, ngkuwung kuwe jere widadari agi pada adus. Mandn bingung nek adus koh metune abang, kuning, ijo, biru, wungu… Lha widadarine endi? :mrgreen:

Subhanallah, pas surup sengengene nang kulon, dadi ngkuwunge keton bunder setengah. Apa maning ngkuwunge ora mung siji, tapi loro kae nang sisih njaba ana maning najan ora genah banget.

Comments»

1. ahsanfile - December 14, 2012

halalaa….nyong kepengin bali menek wit klapa …

Maskur - December 14, 2012

lha wingi apa urung

ahsanfile - December 14, 2012

Anu ketungkul nang ndalan terus, nang ngumaeh nek wengi tok… liburan ngesuk kepengine bali koh … lumayan cuti 3 hari ulih 10 hari…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,645 other followers

%d bloggers like this: