jump to navigation

Maskumambang October 9, 2012

Posted by I-Am in CRITA.
Tags:
trackback

Wis suwe ora weruh ama tetean sing kaya kiye. Kenangapa jenenge maskumambang ya? Ap merga kuning  = warna emas. Terus kiye uripe kemambang nang nduwur godhong tanduran liyane. Jane apik tapi ama

Oh iya maskumambang kiye salah inspirasi jeneng blog kiye, tapi dinei huruf R nang tengahe, soale ben cocog karo jenengku sih.

Comments»

1. kupretngapak - October 31, 2012

lahhh kiehhh ketemu deneng yahhh blog sing bahasa banyumasan… salam kenal ya kangggg

2. awant - January 1, 2013

Ayo lestarikna budaya banyumasan. Aja isin nganggo bahasa ngapak nang kota purwokerto. wong sing nang jakarta be ngapak ngomonge koh.
salam kenal kang


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,808 other followers

%d bloggers like this: