jump to navigation

Kaline Kaya Dalan September 13, 2012

Posted by I-M in CRITA, GUYON.
Tags: ,
trackback

 

“Jan nang endi-endi dalan pating njluwag kaya kali sat, kaya kiye ra ngusak motor lah….”

Sering banget krungu sing kaya kuwe. Soale priwe maning yah, duit APBN karo APBD ora mung nggo nggawe dalan thok sih ya. Ya nggo sekolahan, mbangun gedhong-gedhong, duit kesehatan terus ya di korupsi mbarang hehehhe.. :(

Oh iya siki kiye agi mangsan ketiga, nang kana-kene langka banyu. Sawah pada garing, kali padaha sat. Nah kali sat kuwe jebule ya ana sing ngisore rata. Jan pokoke ngungkuli ratane dalan lah, dadi kaya dalan malah. Gari nylender, disogi split terus di aspal, pokoke mulussssss…. :mrgreen:

Comments»

1. marga - January 10, 2013

dalane kaya kali ndean.. ;)

Maskur - January 10, 2013

lha kiye kali je

2. pzrmcsyamy@hotmail.co.uk - December 8, 2013

It appears to me that this web site doesnt load on a Motorola Droid. Are other folks having the same problem? I like this site and dont want to have to miss it when Im gone from my computer.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,645 other followers

%d bloggers like this: